BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 3, 2008

update sikit..

Assalamualaikum...apa khabar semua..cuba untuk update lagu sikit selagi mampu..ni pun saya pinjam laptop juniordan sambil dengar orang berdebat..hehe...sampai kat mana ye hari tu..ok..debat BPR...lepas tu saya ada jamuan raya tau..biar la benda ni dah lama, nak jugak cerita..jamuan raya HEVOTECH...ok la..makan2 macam biasa la..ni gambar dia..(nantilah saya upload, ni laptop orang...hehe)

Eh, sebelum tu ada Malam Anugerah Kelab-Kelab UMT (MAKUMAT)..hehe..kami menang tau..nombor empat kuiz cabaran akademik..hehe..ok la tu nombor 4..at least masuk final..ni la team saya yang best except Hamka yang jadi pelakon gantian...jangan marah..hehe..
Lepas jamuan raya, saya pergi Johor tau..ada field trip..huhu..walaupun akhir sem, ada lawatan lagi..duit juga sudah tidak ada..malas mau berjalan..huhu..takpe la..kami pergi Stesen MARDI Muadzam Shah dan Taman Organik Zenxin (betul ke tak eja ni ye..hehe)..ni gambar-gambar kat sana..nanti aku upload ek..

lepas tu, study week..huhu, tapi bukan study week bagi saya kerana sibuk siapkan lab report tertunggak..hehe..juga minggu ini, ada presentation Public Speaking..saya present tentang alam sekitar..macam pegawai JAS gitu..hehe...akhirnya musim exam tiba..jadualnya sangat kejam..saya mula pada hari pertama exam dan habis hari terakhir..huhu..tiga minggu tu..ni la jadual saya..

2 Nov- Asas Keusahawanan (Dah habis...hehe)
5 Nov- Fisiologi Lepastuai
12 Nov- Mikrobiologi Asas
17 Nov- Ekonomi pertanian
20 Nov- Penternakan Asas

huhu..itulah jadualnya..jauh kan gapnye..takpe la, nnti hari rabu ni balik rumah..hehe.... OK la, laptop dah tak ada bateri..jumpa lagi ye...tunggu gambar nanti ye..Assalamualaikum..

Salam Demam Exam.

~Jijah~

2 Cerita baru:

Pjoyz Zul said...

aku takda exam.. hehehe.. enjoy. Yay!

jijah@DemiUMT said...

sudah la ko..
huh...jelesnye aku..
tp aku mmg exam,tp aku ada kt umah je ni..hahaha..