BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 28, 2009

Selamat Bercuti....

Assalamualaikum semua...haha..entri seterusnya selepas menyepi..hoho..kekoknya lama tak menulis..nak bagitau cuti semester dah mula...best2...setelah penat final exam hari tu..7 paper tu ambil sem ni..bagai nak gila nak habiskan tujuh2 paper tu. Akhirnya Alhamdulillah..habis jugak..hoho..tapi cuti sem kali ni tak boleh nak enjoy-enjoy sangat..hoho..dek kerana Latihan Industri sedang menunggu..InsyaAllah saya akan menghabiskan masa 2 bulan di Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia Chendering..dekat je tapi tak ada transport, kena la duduk asrama jugak..hoho..tulah, sape suruh tak nak ambik lesen..huhu..Sepanjang tiga hari ni kat rumah..macam-macam dah masak...lepas gian lama tak masak..hehe..malam tu jugak buat 'cream puff' tau. tak pernah buat lagi sebelum ni..saje nak cuba..nasib baik jadi...ni la cream puff yg comel lagi kiut miut tu..hehe..tQ untuk resipi dari Myresipi..senang kan zaman sekarang ni..

Kastard yang nak isi dalam cream puffPercubaan pertama...hohoho...

Lepas ni nak jawab tag-tag tertunggak...hehe..nantikan entri tag berganda..haha..Ok lah..nak gi tengok kek kat dapur..hoho..esok upload kat sini..kalau jadi la..haha...bubbye...

3 Cerita baru:

Pjoyz Zul said...

Jijah.. hantar la skit kat aku nih.. aku dah la mengalami masalah kekurangan makanan... huhuhuhu

Cik Jijah said...

hoho..kesiannya..
apekan daya...
hantar gambor je mampu..haha

syazwaney said...

jijah.. nak sket..