BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 22, 2009

Kuih-muih

Assalamualaikum semua..entri ringkas kali ni..setakat nak tayang gambar kuih je..haha..
Tiramisu Biskut Marie..baru je siap..tak rasa pun lagi macamana la rasanya...



Ni pulak produk-produk berasaskan ikan yang kami buat masa kursus..nanti saya cerita lagi detail pasal kursus ni..best..hehe



Ni Japanese Soft Cotton Cheesecake....sedap sangat..gebu...



Yang last sekali ni, Puding Karamel yang buat untuk hantaran tunang sepupu..hoho...

Ok, sekian..jumpa lagi...

7 Cerita baru:

jumapx said...

wah sedapnya....he3

Izzatul Huda said...

mu ni jijah...gmbar kek je..haha.
bagus tul la..aku kalu masuk blog jijah mesti lapar! hohoho...

aDyLLa OmaR said...

bestnye..nak~~ =))

cerimanis said...

insyaAllah.......weekend nie emy blik ganu....

jom jupe!!!!!!

Cik Jijah said...

to jumapx: mmg sedap...hehe

to huda: haha..nk wat gane..tu je la kije aku duk umah ni...hehe

to adylla: meh jalan umah aku

to emy: alamak emy, org g kuantan weekend ni...emy balik mula bile??

haziQah said...

terliur *gulp*
cpt share la resipi heeee

Murshidi dan Marahaini said...

anne cantek: aku rasa kau patut amek degree bakering..hahah