BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 13, 2010

Akhirnya.......




Assalamualaikum....heee...mode: hepi tapi ada cuak2 sikit...hehe

ehem2...hari ini 13 April 2010, jam 1400, lokasi : DSM, selepas berakhirnya paper Food Packaging & Display tadi, maka berakhirlah sudah 6 semester pengajian...hoho....mudah-mudahan tak ada la yang tersangkut kat mana2...risau jugak..hoho....doa2kan la ye..huu...x sabar mau grad..hoho


hmm..apa perasaan lepas habis ni ye..hoho...still speechless....macam tak percaya....lepas tu kan..macam nak bergumbira2.....tp teringat plak esok present...wowowowo.....so, kn extend sehari utk bergembira...heee...

well, esok, jam 3.30 ptg is my turn 4 viva for the final year project..fuhh...cuak...takut nnti x leh jwb lecturer ramai2 tu tny...huuu...so, pray for me......

waa....cant wait to go home....lamanya x balik rumah..hoho..nama je dekat....xpe2....lepas ni boleh lepak kat rumah sampai lebam...hoho....rancangan selepas bergraduat???wait n c....heee.....

ok, masih tidak percaya hari ini telah tiba.... tp kn percaya juge...hehe....ok...c u soon...nk g smbung buat slide 4 tomorrow...wish me luck....

2 Cerita baru:

kak ina kl said...

wah bestnya..lepas ni mesti plan panjang giler kan

Cik Jijah said...

hee...plan tu ada gak sikit2....
lesen kereta, blaja masak dll
doakan semua berjalan lancar...hoho