BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 7, 2010

Alone = ???????

pernahkah anda berasa keseorangan???atau mmg keseorangan???taip
ON SUNYI......hahahaha....


Ok, xde kena mengena..ok adik2, alone today is alone in terms of friendship..eheh..dont get me wrong..bukan I xde kawan ok....i hv a bunch of nice n good friendsss around me...

erk??pastu knape nak feelin2 alone plak??haha.....i'm alone because of situation....

mungkin ada org yg ckp, takkan x leh nak berdikari kot??apa masalah kalau sorang2??hmm...bg saya, ini bukan kes berdikari because i've been doing that for quite a time..... tidak juga masalah kalau sorang2 sbb Alhamdulillah..i've try to do it very well as long as i could...tapi kadang2, we just need our friends together..well, the more the merrier...kita perlukan kawan2 utk bergelak ketawa, berkongsi duka atau sekadar being together..saya x suka jalan sorg2 or mkn sorg2 (tapi sy suka sgt makan..hahaha)....rasa lost klu sorg2...apa korg akan buat klu jalan sorg2?????bermonolog dalaman???main HP sampai lunyai hp anda atau ada ape2 lg option???eheh....



sampai satu tahap sy rasa mcm, mgkin lg best duk rumah sewa ramai2 ngn kwn2 kita dr terperuk sorg diri di asrama...but then, i realize how lucky am I to get hostel..hmm..lps tu, prnah jugak terfikir, knpe x buat FYP under prof X??mmg teruk klu buat bwh dia, tp xpe, kami kan sama2, boleh buat projek sama2...tp lagi skali i realize, jijah, ko dah ada supervisor yg bagus..knape nak pikir2 macam ni...huh....ok, semua monolog ni berlaku bila time jln sorg2 la ni..

ok, kesimpulanya, be positive.....x lama lagi dah...huuuu...berusaha....ni masalah picisan je atau bukan masalah pon....skdr nk berkongsi....eheh....ok, itu sahaja utk hari ini ye murid2....bubbye...Assalamualaikum...


p/s: pintu rosak + lambat pergi test = xtau dah nk kata ape..hoho..

Salam Kesunyian (cewahh...haha)

~Jijah~

8 Cerita baru:

DEMI said...

eleh jijah~ janganlah sunyi munyi jer...aku kan ada...heheh.
rajin2 datanglah bilik I ye...dekat je pon kan..hihi

DEMI said...

opss...aku tgh update blog DEMI. maka yang keluar pon aku jadi guna nama DEMI..ahaahaha..

dont get me wrong k...^^

-HUDA-

Cik Jijah said...

haha...tu la aku duk pikir sape ye DEMI ni....haha...konon la...haha...

ala... u pon sebok2 slalu...hehehe

Weeda said...

sm r ak jah...skmo sunyi..wuwuu..nak mu..nak geng2 kita..nk yuley..nk na..

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

ala jijah..
xnk sunyi meh lepak ngn ak..
ak pon slalu dok sorg2 jer kt blek..
bkn jauh pn tgkat 2 ke tgkat 5 ..
hahahahahaha =p

Hasyiya karimah adli said...

chaiyok jijah!!. just be a gud loner :P
p/s: ms sunyi2 tuh ingat la i ^wink^

Cik Jijah said...

wahed~ dkt dh nk abis blajo.,..bleh jupe..yeay...

cahaya~ ok, mmg x jauh tp tggi ok....haha

hasyiya ~i mmg a good loner...haha...n i always ingt u la...ehehe

dotdotdot said...

oh,,kalo xmo mkn sorg2 bole ajak saya ;)