BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, March 12, 2010

Update Ringkas

Assalamualaikum semua....maaf..lama tak update....sangat2 sibuk sekarang ni...assignment yang sedang Q untuk disiapkan...ditambah lagi dengan test yang bertali arus dan juga perkara yang paling memeningkan kepala yakni tesis Final Year Project....hoho...kalau la diri ini boleh dibelah dua tiga...hoho...doakan saya tabah...kuikuikui...banyak perkara berlalu yang nak diceritakan tapi tak sempat...lepas2 ni la ye...bermula dengan Agri-business conference di PWTC, field trip ke MARDI, Yakult, Taman Pertanian Bukit Cherakah dan juga Fern Landscape juga..(tiba2 teringat report tak siap lagi..wuuu)...

Ok, skrg ni saya bersiaran dari Kota Kinabalu, Sabah negeri di bawah bayu..heee....hadir dengan suatu misi yang besar buat UMT..hoho...Alhamdulillah, pasukan Debat Integriti UMT ini telah selamat sampai setelah perjalanan yang cukup jauh dari terengganu ke sabah..hoho..terima kasih UMS untuk penginapan yang super selesa ni...weee....berbaloi2 dtg jauh2...hehe...Ok, pertandingan peringkat awal bermula esok...so, kawan-kawan semua tolong doakan pasukan kami ye..moga pertandingan debat kali ni membuahkan hasil...hoho..nervous ni tgk pasukan hebat-hebat dari U lain..huuuu....

ok, sampai di sini sahaja...nama pun ringkas kan....ehehe...ok..wish us luck...terima kasih buat semua ucapan dan doa kalian....I syg u lebih...hehe...bubbye....assalamualaikum....

p/s : sedih tanpa ahli2 DEMI yang ramai lagi meriah..huuuuu

Salam dari jauh,
~Jijah~

3 Cerita baru:

Hasyiya karimah adli said...

gud luck jah :)

Rezz Fukumoto said...

mungkin leh g 1 borneo..sebelah ums jew g shopping u olss

Izzatul Huda said...

dorg lak nk g shopping kn rezz~

go go go!! good luck jijah~