BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 2, 2010

i'm back..... ^_^

Assalamualaikum........weee...its been sooooooo long......haha..........sampai dah lupa ada blog...haha....mungkin penangan FB kan...jadi malas nak menaip...update status je kt sana...ish3...apa nak jadi...kesian kat blog ni...heee...tQ K.Nur sebab bagi saya mood untuk kembali ke sini..hehe....dulu konon sibuk blaja xde masa nak update...sekarang cuti panjang gila2 pun x update jugek...haha..ok2..ni dah insaf kejap ni...mari kita activatekan balik blog ni ya...ayuhh....hee..

disebabkan sudah terlalu lama tak update blog, maka saya akan simpulkan dalam bentuk point2 penting ye...hehe...tu pun kalau ada org nak bacalah kan...

  • Lesen memandu ~ wee....saya dah mula belajar memandu kereta...hee..tapi punyalah lama tggu lesen L siap...org pejabat salah buat..hish....sakit hati...dah lama tertunggak ni....selasa ni baru nak g sambung blajar utk lesen P...huhu...wish me luck
  • DAS ~ Sekali lagi UMT telah terpilih menjadi tuan rumah untuk debat alam sekitar tahun ini...so, walaupun dah alumni, tp tetap nak jugak menyebok kat situ...hehe...tahniah adik2 saya atas penganjuran kali ini dan juga terima kasih kerana sudi menerima kehadiran orang tua ni...hehe....dan DAS kali ini juga saya rasakan satu peluang utk sy mengenali dan mengasihi adik2 saya...... sy memang sayang anda semua.....wee...tahniah juga utk UTP yg menjadi johan..
  • I'm officially graduated ~ 25 Julai lepas is my convocation day...wee...x sangka dah habis belajar...huhu....i got my degree and i'm only 21 y.o.....heee....muda lagi kan...tapi tak tahu lagi nak sambung lagi ke tak sebab hati dah kata nak keje dulu...hari tu g interview SPA untuk jawatan pegawai penyelidik sains pertanian, doa2kanlah saya dapat ye....amin3.....
  • dan yang terbaru, saya sekarang sangat sibuk dengan persiapan untuk majlis kakak saya lepas raya ni...pergi cari baju lah, tempah kad dan semuanyalah...hinggalah kursus kahwin pun sy join sekali....hehe..so, dah ada sijil dah...hehe...mohon doa kalian semua untuk kelancaran dan keberkatan bakal pengantin ye....
itu, yang penting2 la...aktiviti harian mcm biasa je..masak pun biasa2 je..x payah upload....hehe.....so, akhir kalam, doakan saya terus bersemangat untuk menghidupkan blog ni...hehe...assalamualaikum.....jumpa lagi....

p/s: i'm looking 4 job...so, klu ada kerja kosong, bolehlah maklumkan ek...tQvm....

7 Cerita baru:

Perjalanan hidupku... said...

good luck jijah.. all d best!

Cik Jijah said...

tQ tiqah..... :)

Rezz Fukumoto said...

wah u ols skunk bizi gilew eah..ye la mana nak urus kakak kawin la..nak keje la..nak urus kebun la..sngat berkaliber la u olszzzz skunk..apa2 pown smoga berjaya eak.....we ols mesti rindu kat JIJAH olsss

Cik Jijah said...

kan..haruslah berkaliber.haha...tu x masuk lg buat2 bizi...hehe... btw..kebun xde pon..hehe....tQ uols ye......ai pun msti sentiasa rindu kt korg....heee

Weeda said...

ahhhhhh....

jeles nih mu konvo dh..benci3...

Tema Hitomi said...

jah..i pun baru dpt L..haha
bila taw nk amek P..hoho

aDyLLa OmaR said...

jah,

same ar.. tgh amek lesen.. wakawaka~

belum terlambat kot nak ucap congratz coz dah konvo~ yeay~!

tahniah utk kakak mu jgk~

moga dpt keje cpt~ aminnn~ =)