BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 16, 2008

Demam dan Result..

Assalamualaikum semua...sekadar satu entri ringkas memandangkan kondisi diri yang kurang stabil..huhu..beberapa hari lagi akan memulakan semester baru yang diharapkan mampu membawa sinar baharu..huhu..sepanjang hari ini, ini yg berlaku..

Panas
Selesema
Demam
Pening Kepala sampai tak boleh nak bangun

Takpe lah, ujian dari Allah S.W.T..moga dengan sedikit kesakitan, mampu membawa diri ini lebih dekat dengan Penciptanya yakni Allah S.W.T...Walaubagaimanapun, di sebalik sedikit gangguan kesihatan ini, terselit sedikit sinar..Result peperiksaan akhir akhirnya keluar setelah sekian lama menunngu..Sudah la mula-mula melihat result, tanpa cermin mata..hehe..Syukur sangat-sangat..tak sangka jugak result kali ni sebab ada beberapa paper yang macam tak kuasai sangat...namun dengan kuasa Ilahi..Alhamdulillah..tersenarai lagi sekali dalam senarai dekan walaupun result sekadar di pinggang dekan..haha..memang beberapa paper memberi result yang cukup mengejutkan..yang dirasa boleh, jadi tak boleh..yang rasa Out jd In pulak..tapi tak kisahlah..yang penting, sem depan kena buat yang lagi baek dengan usaha yang lebih mantap..Amin..

Ok lah, stakat ni sahaja dulu, nak tidur dah, makan ubat tadi..hehe..bubbye..

P/s: Harap-harap sembuh sebelum hari Khamis, kalau tak, Terlepas Family Vacation kat Cameron Highland..hehe..doakan saya sembuh...

Salam Orang Demam
~Jijah~

3 Cerita baru:

angloko said...

Tahniah cik Jijah yg cute...
hebat2...
hihihi...
so ape lg...
buka sem ni blanje la...
;p

UzaiR Rusli said...

congratz, keep up ur good work

jijah@DemiUMT said...

to cik angah:
Tq...anda lg hebat..
rase2nye, sy la yg patut dibelanja kan??hehe..

to abg uzair:
thanks....
kejayaan abg inspirasi pada sy..
:)