BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, September 11, 2008

TAG di Bulan Ramadhan...

Assalamualaikum.....selamat berpuasa untuk hari ke 11..teruskan lagi sampai habis ye..hehe..biasanya aku duk tengok je orang main 'Tag-mengetag' ni tapi kali ni aku kena 'tag' pulak..huhu..thanks to insan kerdil kerana sudi tag aku ni..untuk expose la konon..huhu..nasib baik la aku tengah rajin nak buat mnde alah ni..



Aku bukan reti sangat pun menda-menda alah ni..nasib baik yang ni senang jerr..so, skrg, siapa yang akan meneruskan permainan ni..hehe..ok..insan-insan terpilih kali ni adalah:-

  • Kak She
  • Junny UTP
  • Ali XY
  • Cikgu Nadiah
  • Aizuddin Unitar
Buat insan terpilih ni, selamat mngeTag...selamat berpuasa, selamat maju jaya..copy paste je gambar comel kat atas tu..pastu post kat blog korang..selamat mencuba..haha...



Salam Puasa ke 11..
~Jijah~

2 Cerita baru:

khazaidi kamaruddin said...

kenapa la kak jijah ni malas nak post entry2 baru...
bulan pose ni kena rajin2, baru pahala tu bertambah!!! hehehe

jijah@DemiUMT said...

ala eddy,
bulan pose kena bnyk beribadat..
hehe..x de mase nk tulis entri..
kiki.nntilah akak update...hehe